Incepand cu anul 1998, ENKO este unul dintre cei mai de succes producatori din material plastic si solutii de manipulare. Oferim o gama diversa de navete si lazi din plastic cum ar fi: navete euro-standard, navete E1, E2, E3, cutii din plastic, tavi de panificatie, tavi pentru patiserie, tavi de plastic pentru paine, lazi din plastic pentru carne si peste, cosuri pentru pasari vii, lazi si navete agricole, recipienti din plastic, containere pentru fructe si legume, navete si cutii din plastic pentru uz industrial.

zavod-2

Noi, cei de la ENKO, ne mandrim cu calitatea produselor noastre, devotamentul personalului nostru instruit la cel mai inalt nivel, precum si orientarea companiei catre nevoile clientilor nostri. De la faza de proiectare a produselor noastre, pana la faza de finalizare, incercam sa gandim din punctul de vedere al clientului.

Sectia de productie a firmei noastre este situata in Plovdiv, Bulgaria, si se poate accesa usor de pe tot intinsul Europei. In plus, avem avantajul de a avea in apropiere doua porturi maritime majore, facilitand astfel accesul catre sediul nostru din toate colturile lumii. Inginerii si specialistii nostri foarte bine pregatiti sunt disponibili 24 de ore pe zi pentru asigurarea neintrerupta a fluxului de productie si a functionarii tuturor utilajelor la parametrii optimi.

Incepand cu anul 2006, ENKO s-a concentrat pe extinderea productiei catre piata internationala, prin oferta excelenta de produse de calitate pe care le oferim si prin preturile eficiente de productie.

Pentru a veni in sprijinul nevoilor clientilor nostri, noi introducem continuu solutii inovatoare pentru clientii nostri. Participarea cu succes la trei proiecte finantate de UE ne-a dat posibilitatea de a pune in aplicare cele mai noi tehnologii disponibile.

 Pentru a garanta calitatea si siguranta produselor noastre, ENKO a implementat un sistem de control al functionarii si calitatii in conformitate cu Tüv Nord. Compania detine certificate pentru Sistemul de Management ISO 9001:2008 si
ISO 22000:2005 de Management al Sigurantei Alimentare.